De nyeste opskrifter og tips




Lasagne med Mornaysauce

Print Friendly and PDF
Det er den lasagne, der oftest bliver lavet herhjemme, den er nem og populær.

Ingredienser.
  • 1 hakket løg
  • 300 g hakket oksekød (ikke fra basislager)
  • 3 store groft revne gulerødder (ikke fra basislager)
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 ds flåede tomater
  • 1 ds koncentreret tomatpure
  • oregano
  • 1½tsk salt
  • friskkværnet peber
  • 6-9 lasagneplader, alt efter om man lægger 2 eller 3 i hvert lag
  • 1 karton mornay sauce (ikke fra basislager)
  • blandet grøn salt (ikke fra basislager)
  • olie
  • eddike
Svits kødet i olie i en gryde, til det smuldrer og har skiftet farve. Tilsæt de revne gulerødder, og svits dem med til det er bløde. Kom hakket hvidløg, salt, peber og oregano ved og dernæst flåede tomater og tomatpuré. Lad kødsaucen koge under låg 15 minutter.

Lægges lag på lag med lasagneplader, begynd og slut med kødsauce og hæld mornay sauce over til sidst. Sæt i en 200 * ovn i 35-40 minutter, eller efter anvisning på lasagnepladepakken.

Server med en blandet grøn salt og en olie, eddike dressing. Se under 'dressing' i teknikker.

Anne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar