De nyeste opskrifter og tips




Sukkerbrunede Kartofler

Print Friendly and PDF
Tilbehør til julemiddagen, samt mange andre ting i vintertiden. F.eks. andebryst, glaseret skinke, medisterpølse m.m.
  • 1 1/2 kg små kartofler, eller 3 glas kartofler.
  • 150 g sukker
  • 1 dl vand
  • 50 g smør
Kog kartofler, i letsaltet vand 15 minutter, og pil dem. Det kan man med fordel gøre dagen før, så kan man også vente med at pille dem, til de er kolde og man er ikke nødt til at håndtere brandvarme kartofler.. Eller skyl kartoflerne fra glas under koldt vand. Smelt sukker ved middel varme til det er gyldent, pas på det ikke brænder på. Tilsæt vand og kom kartofler på. Vend kartoflerne grundigt og varm dem godt igennem. Når karamellen dækker kartoflerne, kommes smør ved og kartoflerne serveres, når smøret er smeltet

Anne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar