De nyeste opskrifter og tips




Kræmmerhuse med Strawberryfool

Print Friendly and PDF
En nem og populær dessert som er lynhurtig at tilberede, især hvis man køber kræmmerhusene.

  • 400 g frosne jordbær
  • 200 g sukker

Kom jordbær og sukker i en gryde og bring det til kogepunktet ved lavt blus. Lad afkøle (kan evt. tilberedes dagen før)

  • 1 pakke kræmmerhuse fra Karen Wolf eller lav kræmmerhuse selv efter denne opskrift kræmmerhuse
  • 1/4 l piskefløde
  • de henkogte jordbær
  • 1 rosenhoved (12 kronblade)
  • 4 citronmelisse kviste

Hæld jordbærrene i en finmasket  si, så saften kan løbe fra. Stil evt. en kande eller skål under, saften kan blande halvt og halvt med vand, og drikkes . Mas jordbærrene. Pisk fløden til skum og rør de maste jordbær i. Pynt tallerkner med rosenblade og citronmelisse før fool'en fyldes i kræmmerhuse, de bliver hurtigt bløde, læg tre på hver tallerken og server.

Anne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar