De nyeste opskrifter og tips




Spaghetti Carbonara

Print Friendly and PDF
En klassisk italiensk ret, som er nem at tilberede og samtidig billig at lave. Vil man servere et måltid på ægte italiensk vis, er denne en primo.
  • 500 g spaghetti (tørret)
  • 1/2 l piskefløde
  • evt, 3 tråde safran
  • evt. 2 æg
  • et lille stykke hel bacon
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • masser af friskkværnet peber
  • et helt stykke parmesan, til at rive over sin egen portion
Sæt vand over til spaghetti. Skær bacon i tern og steg dem på en tør pande til de er gyldne. Hak løg og hvidløg, og kom det ved bacon-ternene, til løget er mørt/blankt. Hæld fløde ved, lidt ad gangen, så det koger tykt. Hvis man vil have æg i, piskes de sammen med fløden. Kom 2-3 spsk af kogevandet fra spaghettien i saucen, der er masser af stivelse i vandet, der gør saucen ekstra lækker og cremet, og gør, at den nemmere hænger ved spaghettien. Ægge/flødeblandingen kommes ved spaghettien, sammen med bacon og løg, og det hele vendes hurtigt rundt, til saucen er fordelt. Kog spaghetti efter anvisning på emballagen og server med parmesan, man selv kan rive, og peber man kan kværne over.

Anne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar