De nyeste opskrifter og tips




Kyllingebryst i Tomat/Flødesauce

Print Friendly and PDF
Retten kan serveres med ris, som her, kartofler eller pasta, hvis man hellere vil det. Det kan selvfølgelig også laves andet tilbehør end broccoli.
  • 4 kyllingebrystfileter
  • 250-500 g champignon
  • 1 bundt broccoli
Fra basislager:
  • 1 løg
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1 dl fløde
  • 1 dåse koncentreret tomatpuré
  • 4 dl basmati- eller jasminris
  • 1-2 tsk paprika
  • salt
  • evt. tørret chili
  • smør til at stege i
Steg kyllingebrystfileterne i smør med paprika, ca. 10 minutter på hver side. Sæt ris over med dobbelt så meget vand (8 dl) og kog dem 20 minutter i letsaltet vand. Rens champignonerne og skær dem i kvarte. Hak løg, rens broccoli og skær den i mindre buketter. Tag kylling af panden, og steg champignonerne gyldne, ved over middel varme. Tilsæt hakket løg og steg med, til det er mørt/blankt. Kom flåede tomater, fløde og koncentreret tomatpuré ved. Kog broccoli ca. 6 minutter og servér.

Anne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar