De nyeste opskrifter og tips




Hønsekødssuppe

Print Friendly and PDF
Hønsekødssuppe er universel og kan bruges til mange utrolig mange ting. F. eks. minestronethaisuppe med kylling og champignonsuppe med blomkål og spidskålzuppa di cipolle (løgsuppe)jordskokkesuppekartoffelsuppenem thaisuppethaisuppe med wontons, I alle de nævnte opskrifter indgår der meget suppe, suppe er velegnet at fryse. Derudover kan man bruge suppe i alle retter hvor der indgår bouillon. På billedet ovenfor, er der fedtperler på suppen. Dette for, at man se dem og forestille sig, hvor nemme de er at fjerne med en ske. Skal man bruge kyllingen samme dag, koges suppen i god tid, så kyllingen kan nå at køle ned, og man kan pille den.
Suppe:
  • 1 kylling
  • 1 gulerod
  • 1 løg
  • 1 porre
  • vand, så det dækker kyllingen
  • salt
Sæt kyllingen over med urter og lad den simre 1 time til 1 time og 20 minutter, alt efter størrelse. Kyllingen er mør, når kødet nærmest falder af af sig selv. Husk at skumme suppen - det vil sige, at man tager skummet på overfladen af med en ske. Der kommer mest skum i begyndelsen, det er proteinskum fra kyllingen. Pil kødet af kyllingen, og kom benene tilbage i suppen, kog videre ved svag varme, så det kun akkurat koger 1-2 timer. Hvis suppen koger for kraftigt, bliver den uklar. Si suppen og sæt den i køleskab, eller i fryser, hvis halvdelen skal gemmes. Når suppen er kølet ned , kan man skrabe fedtet af overfladen, med en ske.

Anne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar